top of page

ALU ramen

1. Welke kleuren kan ik kiezen voor mijn aluminium ramen?

U hebt de keuze tussen onze standaard kleuren (pdf).

Twee goede redenen om voor een standaard kleur te kiezen?

1. Concurrentiële prijs.
2. Er wordt u geen profielafval aangerekend omdat deze kleuren op stock worden gehouden.

Indien de ramen aansluiten bij een reeds eerder uitgevoerde fase, vragen wij steeds de poedercode te controleren zodat u zeker bent dat u de juiste kleur bevestigt. Indien het een niet standaard kleur betreft en er is geen poedercode beschikbaar, kan er een staal van de vermoedelijke kleur aangevraagd worden.

Vraag hier uw staal aan:

Hou er rekening mee dat er verschillende uitvoeringen zijn en dat er bij dezelfde ral code kleurverschil is in deze verschillende uitvoeringen.

- Mat = code M (vlak oppervlak)

​- Structuur = code S (gekorreld oppervlak)

- Structuur Metallic = code SM (gekorreld oppervlak in metallic uitvoering)

Terug naar TOP

 

2. Worden bijprofielen en dorpels gemonteerd aangeleverd?

Dorpels en andere bijprofielen worden gemonteerd aangeleverd. Indien er wordt opgegeven hoeveel mm er achter de dag gemeten is, worden dorpels en sierlijsten perfect ingekort zodat er zeer efficiënt geplaatst kan worden. U kan dus rekenen op een totaal afgewerkt eindproduct: ook ramen met voorgemonteerde en afgeregelde rolluiken en screens, eventueel voorzien van glas, vliegenramen, plooiwerk op maat in RAL kleur gelakt, … Allemaal tegen een uitstekende prijs/kwaliteit.

Uw voordeel? Eén contact, één bestelling, één levering, één factuur en heel wat tijdswinst. 


Terug naar TOP

3. Kunnen kruisverdelingen gemonteerd aangeleverd worden?

Bij onze MINIMA | Steel en onze MINIMA | PERFORMANCE-Steel kan de beglazing gemonteerd aangeleverd worden als het raamgeheel niet meer dan 90kg weegt. Deze werkwijze is vooral interessant bij ramen met kruisverdeling. Deze ramen worden in de productiehal in ideale omstandigheden gemonteerd en kant en klaar aangeleverd op de werf.


Terug naar TOP

4. Welk beslag wordt er standaard voorzien?

 

Terug naar TOP

5. Hoe worden de verstekken verwerkt?

Al onze systemen worden vakkundig op één van onze eenkops-persen naadloos geperst en verlijmd. Bovendien wordt de kleur van de gebruikte siliconenlijm aangepast zodat storende lijntjes in de verstekken vermeden worden. 

 

 

 

 


Terug naar TOP

6. Hoe werkt het sluitmechanisme van de aluminium deuren?

Het sluitmechanisme van de deuren is steeds voorzien van een 5-puntslot, SKG gekeurd, met uitschietende pin en haak en een regelbare slotplaat. Het slot is steeds cilinder bediend.


Terug naar TOP

01
02
03
04
05
06
bottom of page